Heroj ulice 🦸‍♀️

Tim Internet Instituta čine stručnjaci različitih profila i profesionalnih iskustava. Ne postoje pravila odabira. Samuraj spreman za moderan posao je onaj koji posjeduje potrebne vještine. Ili – tim takvih pojedinaca. Stoga smo okupili inženjere, dizajnere, politologe, filozofe i ekonomiste. To je ono što moderno vrijeme zahtijeva – dinamičan tim koji je sposoban za uspješnu realizaciju zadanih projekata.

Različiti smo jer vjerujemo da gledanje na izazov s brojnih stajališta pruža najbolje moguće rješenje. Ne vežu nas ni četiri zida, ni “od-9-do-5”, ali smo potpuno posvećeni profesionalnosti, inovativnosti i raznolikosti. Ono što nam je zaista bitno je pripadnost timu i to da se s nama osjećaš kao Heroj ulice!

Otvorene pozicije

Profesionalne pozicije

Direktor za strateška partnerstva EMEA
Puno ili djelomično radno vrijeme
Direktor za fundraising EMEA
Puno ili djelomično radno vrijeme

Volonterske pozicije

Samurai za socijalne mreže
Volonterska pozicija
Copywriter
Volonterska pozicija

Obzirom da aktivnosti i projekti Internet Instituta imaju snažnu regionalnu orijentaciju, ponosni smo što održavamo multinacionalno i multikulturalno radno okruženje. Štoviše, podržavamo daljinski rad i pružamo sve alate potrebne za besprijekornu timsku komunikaciju na mreži. Stoga pozivamo kandidate koji ispunjavaju uvjete da se prijave bez obzira na njihovu geolokaciju i/ili nacionalnost.

Nisi pronašao svoje mjesto?

Ako se nisi našao na gore navedenim pozicijama, ali bi se ipak želio pridružiti Institutu – ne gubi nadu! Prođi kroz proces prijave (kao što je navedeno u desnom stupcu na stranici svake pozicije) i naznači u svom motivacijskom pismu gdje se vidiš unutar Internet Instituta. Ako tvoju prijavu smatramo dovoljno intrigantnom, potrudit ćemo se stvoriti prostor za tebe. Volimo nove stvari i spremni smo za izazove 24/7. Dakle, samo naprijed i izazovi nas!