Kreativna osoba uvijek želi biti sveznalica, želi spoznati različite stvari: drevnu povijest, matematiku devetnaestog stoljeća, trenutne tehnike proizvodnje, aranžiranje cvijeća i budućnost svinja. Jer ona nikad ne zna kada bi se te ideje mogle spojiti i stvoriti novu ideju. To se može dogoditi šest minuta kasnije ili šest mjeseci, ili šest godina kasnije. Ali ona ima vjeru da će se to sigurno dogoditi.
Carl Ally Ally & Gargano

DSVP - donesi svoj vlastiti projekt

DSVP

Brinemo o kreativnosti svih vrsta i oblika. Mi u Internet institutu prepoznajemo kreativnost kao ključni aspekt ljudskog razvoja i rasta. Tim temeljnim načelom vodili smo kada smo pokrenuli DSVP program. Osim toga, želimo da se svaka osoba koja se pridruži našem timu osjeća uključenom od nultog dana.

Kako DSVP funkcionira

Očekujemo da nam to ti kažeš. Ti si taj koji donosiš svoju ideju/projekt i samim time trasiraš put ka realizaciji istog. Uloga je našeg tima da podrži tvoje putovanje i stvori malo čarolije po putu za uspjeh tvog poduhvata. Pritom smo više nego spremni pomaknuti neke planine da se sve to dogodi. Dakle, ti preuzimaš kormilo i vodiš svoju ideju sve do kraja implementacije.

Daljnji koraci

Ukoliko si zainteresiran za naš DSVP, slobodno se učlani i donesi svoju inicijativu da je zajednički izvedemo. Za eventualna dodatna pitanja pusti nam email poruku .