Odbor konferencije

SAVJETODAVNI ODBOR

Jim Spohrer
Cognitive OpenTech, IBM, SAD
Diem Ho
United Solutions, LLC, Francuska
Michel Léonard
University of Geneva, Švicarska
Marco de Marco
Uninettuno University, Italija

GLAVNI ODBOR

Monica Drăgoicea
Politehnica University of Bucharest, Rumunjska
Thang Le Dinh
Université du Québec à Trois-Rivières, Kanada

PROGRAMSKI ODBOR

Jolita Ralyté
University of Geneva, Švicarska
Luca Carrubbo
University of Salerno, Italija

IESS konferencija

13. međunarodna konferencija o istraživanju znanosti o uslugama (IESS 2.3) održat će se od 15. do 17. veljače 2023. u Ženevi, Švicarska. Konferenciju organizira Institut za znanost informacijskih usluga Sveučilišta u Ženevi.

Konferencija će okupiti akademike i praktičare usluga u kolegijalnom i poticajnom okruženju. Izdanje IESS 2.3 ima jedinstvenu temu: “Service Science to ground Sustainable Development Goals (SDGs)“, čiji je cilj istražiti potencijalne aktivnosti dostupne kroz znanosti o uslugama.

Podnesci

U skladu s tradicijom IESS-a, IESS 2.3 pokrivat će značajna područja istraživanja i obrazovanja vezana uz znanost o uslugama i inovacije usluga, uključujući nove istraživačke trendove u nastajanju. Na IESS konferencijama, digitalni dio usluga čini glavnu komponentu istraživanja znanosti o uslugama.

Posebno se potiču doprinosi koji se temelje na multidisciplinarnim pristupima kako bi se omogućile transdisciplinarne usluge. Istraživat će tradicionalne discipline, kao što su IT, pravosuđe, medicina i zdravstvo, gospodarstvo, privatna i javna uprava i inženjerstvo, kako bi ponovno izgradili temelje za stvaranje transdisciplinarnih usluga.

Koordinate