Organizacijska kultura Internet Instituta 🗿

Aktivnosti i projekti Internet Instituta imaju snažnu globalnu/regionalnu orijentaciju, stoga smo više nego ponosni što su multinacionalnost i multikulturalnost ključne odrednice naše organizacijske kulture. Isto tako cijenimo i njegujemo kulturu različitosti i ne dozvoljavamo diskriminaciju ni po kojoj osnovi. Za nas se spol, rasna pripadnost, spolna i bilo koja druga osobna orijentacija ubrajaju u kategoriju elementarnih ljudskih prava i takvu kategoriju štitimo i poštujemo.

Kod naših potencijalnih članova nam je također bitna usklađenost s našom kulturom (culture fit) i načinom razmišljanja (mindset). Pri tome je važno istaknuti kako to ne znači organizacijsko jednoumlje, nego upravo suprotno. Sloboda mišljenja, izražavanja i djelovanja. Iz tog su razloga i naši kreativni sastanci kaotični, temperamentni i često na rubu 💥 incidenta. Isto tako smo vremenom uočili da cijeli naš tim ima čvrste zajedničke odrednice, te smo profiliranjem došli do zanimljivih spoznaja. Ovo je rezultat:

Ukoliko se na gornjoj skici prepoznaješ u našem kvadrantu, slobodno nam se javi. Ukoliko još dodatno imaš strast za projektima i wow rezultatima, definitivno imaš predispozicije za člana našeg tima.